en English
USD

Nameštaj koji traje!

021 / 427-771
021 / 427-224

Program Maki

Salon nameštaja HRAST u okviru trgovine nameštajem bavi se i proizvodnjom pločastog nameštaja od 2003 god., naš proizvodni program obuhvata ormane,dnevne sobe, dečije sobe, spavaće sobe, kuhinje, predsoblja, cipelarnike, pisaće i klub stolove. Naš način proizvodnje razlikuje se od drugih proizvodjača i po tome smo i jedinstveni jer isporučujemo robu SKLOPLJENU a ne u KARTONSKIM KUTIJAMA, što znači da nema posebnog montiranja kod Vas u stanu. Svi naši sastavi su fabrički lepljeni, poledjina svakog proizvoda je isključivo iz jednog dela što daje izuzetnu čvrstinu i kvalitet.

Materijal koji koristimo je oplemenjeni univer isključivo debljine 18mm, koji se koristi i za korpuse i frontove proizvoda, ivice su kantovane mašinski ABS kant trakom debljine 0,4 mm ili 2 mm u zavisnosti od proizvoda. Nudimo Vam 25 različitih dekora kao i 10 dekora u visokom sjaju koje možete da birate.

Tradicija u proizvodnji i uspešnom poslovanju duga 13 godina daje nam sigurnost da Vam pružimo garanciju od 3 godine na kompletan program MAKI.

X